Team Renovatie
Bel ons 040 243 42 10

Vervangen groepenkast regio Eindhoven

Klappen je stoppen er regelmatig uit als je meerdere apparaten tegelijk aanzet? Grote kans dat je meterkast niet meer voldoet aan je behoeften. In dit geval is de oplossing relatief eenvoudig. Door je groepenkast uit te breiden zodat er meer capaciteit beschikbaar komt, voorkom je dat stoppen er om de haverklap uit springen.

Dit is geen klus die je zelf kunt of mag doen. Hier heb je een specialist voor nodig. Mansveld Renovatie heeft een jarenlange ervaring met het vervangen van groepenkasten voor particulieren in Eindhoven en omgeving. Wij doen dit snel, deskundig en veilig conform de richtlijnen van NEN 1010. Zodat je groepenkast weer klaar is voor de toekomst.

De kosten voor het vervangen van je groepenkast

Wat het vervangen van je groepenkast kost, is afhankelijk van je behoeften. Dit hangt bijvoorbeeld samen met de apparatuur die je gebruikt en welk merk groepenkast je wil. Kijk op de prijslijst voor de verschillende mogelijkheden. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij geven je advies over je mogelijkheden. Indien nodig komen we bij je langs. Een offerte is altijd vrijblijvend!